FLOORBRIDGE MENSEN ZIJN PRAKTIJK MENSEN.

Al 20 jaar houden we ons bezig met problemen in de bouw met name bij vloeren en voegen. Vanuit deze praktijk is het revolutionaire idee voor FloorBridge ontstaan en het duurzaamste dilatatieprofiel ontwikkeld.

In Oostenrijk worden alle profielen bedacht, getest en geproduceerd op de nieuwe, bijna energie neutrale, locatie in Feldkirchen ad Donau bij Linz. Het R&D lab is het kloppend hart van alle high-tech oplossingen die in de super moderne productie afdeling worden gerealiseerd. Aan alle Ö-eisen, arbo eisen en duurzaamheidswensen wordt voldaan. De Oostenrijkse waarden en normen liggen zeer hoog en daar profiteren we in Nederland van. Ons product, de oplossing die het biedt, de innovatieve krachten die steeds zorgen dat we nieuwste technologieën kunnen inzetten voor onze klanten, het voortdurend verbeteren en uitbreiden van toepassingen geeft de klant de garantie met FloorBridge een langdurige relatie aan te kunnen gaan met top kwaliteit als uitgangspunt.

Het FloorBridge-voegsysteem is ontwikkeld, getest en bewezen als dé definitieve oplossing voor alle voegproblemen in vloeren.

Oplossingen voor specifieke problemen. Wij weten hoe.

Ontwikkeld voor reparatie/renovatie van vloerdilatatie voegproblemen in de meest uiteenlopende vloeren van gebouwen als productiebedrijven, magazijnen, highbay warehousing, ziekenhuizen, cleanrooms, stations, laboratoria, autofabrikanten, food- en farma-industrie, vliegvelden en alle varianten in parkeergarages/dekken/kelders.

Het economisch voordeel is aanzienlijk.

Veilig en  comfortabel voor uw klanten en medewerkers. Reparatie aan intern transport, stil vallen van productie, schade aan voegen en uitval van chauffeurs door rugklachten behoren tot het verleden. Voorkom dure reparaties aan vloer of materieel, verlaag risico’s in arbeidsomstandigheden en verhoog uw rendement.

Zekerheid.
FloorBridge Nederland werkt met door ons opgeleide en gecertificeerde verwerkers om zorg te dragen dat onze oplossing op de best mogelijke wijze wordt geïnstalleerd. De gehele keten staat voor de hoogste kwaliteit. Plaatsing op uw locatie geschied in overleg, snel en schoon en op tijdstippen die u het best passen.

Floorbridge Nederland is de zelfstandige verkoopunit van Floorbridge International Gmbh uit Feldkirchen an der Donau in Oostenrijk.

 

ZIJ GINGEN U AL VOOR: