Trillingsvrije passage naar nieuwe koelcel, Greenery

The Greenery logo
willy naessens logo
wdp logo
Overzicht Greenery locatie

Toen Willy Naessens Industriebouw, bij de uitbreiding voor The Greenery in Barendrecht, de doorgang tussen de bestaande hal en de 25.000m2 nieuwbouw moest realiseren kregen zij van opdrachtgever WDB Warehouses with Brains het verzoek eens naar FloorBridge te kijken.
Het bleek dat FloorBridge de ideale oplossing in huis had om de doorgang in de transport corridor te realiseren. Na een grondige inspectie van de ondergrond werd een plan van aanpak opgesteld. Dit keer zat er veel werk in de ondergrondvoorbereiding om deze geschikt te maken voor de uitvoering van een zogenaamd

In video1 kan u zien welke klappen de orderpickers en reachtrucks maakten met als gevolg veel slijtage aan banden en wiellagers maar ook schokken in de rug van de chauffeurs en herrie voor co-werkers. Om de schade beperkt te houden reden de meeste bestuurders al langzamer over de voeg

Een extra demonstratie video van het probleem dat opgelost moet worden.

Na afloop van de vervanging met FloorBridge was elke chauffeur zeer tevreden over het resultaat, de snelheid kon weer omhoog, de efficiëntie is terug. In video2 kan u het resultaat zien.

Uiteraard bleef The Greenery in bedrijf, moest er stofvrij gewerkt worden bij een tempratuur van 3 tot 5 graden, en moest het in het weekend gebeuren.
Het resultaat: van kennismaking via aanvraag, voorstel en opdracht tot oplevering binnen drie werkweken en slechts één weekend geen gebruik kunnen maken van de doorgang. Dat leverde een tevreden opdrachtgever op.
En direct een 2e opdracht voor een doorgang van de groente snijafdeling naar de logistiek.

Dankzij bouwkundige praktijk ervaring, vernuft en goede onderlinge communicatie werden lastige problemen snel opgelost tot ieders tevredenheid.

Eindresultaat 1

Eindresultaat 2