Parkeergarages

Parkeergarage impressie
PARKEERGARAGES, PARKEERDEKKEN & PARKEERKELDERS
GEZOCHT

Succesvolle parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan gebruikerseisen. Deze eisen lopen uiteen van een welkom gevoel tot een veilige plaats voor de auto, tegen diefstal maar ook zonder bouwkundige onvolkomenheden. Veel tijd en geld wordt gestoken in het optimaliseren van de plafonds, wanden en vloeren met aantrekkelijke kleuren en duidelijke logistieke routing. Garages zonder lekkageschade, vervormde vloer dilatatieprofielen en roestvorming versterken het comfortabele en zekere gevoel dat de gebruiker zoekt.

PROBLEEM

Als exploitant van de garage wordt men regelmatig geconfronteerd met gebouwen die tegen lage kosten moesten worden gebouwd en mede door ontwerp en uitvoeringsfouten snel verouderen. Ook zijn er soms technische beperkingen aan de gezochte oplossingen. Het gevolg is voortdurende reparatie van bijvoorbeeld de vloer dilatatievoegen. Door thermische variaties, dooizouten, autovloeistoffen en de wrikkende belasting van de autobanden is de krimpvoeg een regelmatig terugkerend probleem.

OPLOSSING

Met de komst van het FloorBridge CP dilatatieprofielen behoren de voegproblemen tot het verleden. Het product is van polymeerbeton, waardoor geen roestvorming en uitzettingsverschillen ontstaan. Het wordt in combinatie met een secundaire vochtafdichting aangebracht, waardoor lekkages tot het verleden behoren. Of de constructieve vloer nu belegd is met asfalt, een giet- of troffelvloer of een van de verschillende coatings die op de markt zijn, FloorBridge met coatingsflens past zich naadloos aan.
Omdat FloorBridge volkomen vlak geslepen wordt met de naastliggende vloervelden neemt het rijcomfort toe, geen last van wrikkende autobanden en neemt bovendien het geluidsniveau in de garage af.

DE VOORDELEN:

checkmark Hoge chemische weerstand
checkmark Vloeistofdicht
checkmark Gemakkelijk schoon te houden
checkmark Geen lekkages meer door eenvoudig aansluiting wand vloer
checkmark Perfecte aansluiting ivm slimme coating flens
checkmark Geen terugkerende schade aan uw vloer
checkmark Verlaag uw onderhoudskosten aan uw gebouw
checkmark Geen lawaai bij het passeren van het dilatatieprofiel
checkmark Volkomen vlak tov de vloer
checkmark Een investering die zich snel terugverdiend door kostenbesparingen

TOE TE PASSEN FB DILATATIEPROFIELEN:

CP 20/50

CP 20/60

CPS 20/50

CPS 20/50 mono

CPS 20/50 duo

CPS 20/80

CPS 20/80 mono

CPS 20/80 duo

CP 20/80

WGX 20/50

Parkeergarages in Arnhem, Nieuwegein, Roermond, Amersfoort, Maastricht, Bielefeld, Zaventem, Frankfurt, Hamburg, Wenen en Linz zijn voorbeelden van de parkeergarages die FloorBridge reeds installeerde en genieten van de voordelen die hen dit biedt.